Side-by-side külmik SAMSUNG RS6HA8891B1

Side-by-side külmik SAMSUNG RS6HA8891B1

Side-by-side külmik SAMSUNG RS6HA8891B1

Side-by-side külmik SAMSUNG RS6HA8891B1

Side-by-side külmik SAMSUNG RS6HA8891B1
Side-by-side külmik SAMSUNG RS6HA8891B1
Kategooriad
Eripakkumised
Side-by-side külmik SAMSUNG RS6HA8891B1

Side-by-side külmik SAMSUNG RS6HA8891B1


2 199€
KM-ta: 1 802.46€
Kuumakse al. 73.77 EUR Tootja: Samsung
Tootekood: RS6HA8891B1
Saadavus: Küsi tarneaega
Kogus:  
      



Maksmine

Meie e-poes on võimalik tasuda ülekandega, sularahas, ESTO järelmaksuga.

14 päevane tagastusõigus

Kauba saate tagastada 14 päeva jooksul

Esita päring

Märkus: HTML kood ei ole lubatud!

Külmiku tüüpKaheukseline
PaigaldusmeetodVabaltseisev
Sügavkülmaosa paigutusVasakul
EnergiaklassE
Energiakulu aastas (kWh)346 kWh
Müratase (dB)36 dB
MüraklassC
Külmapidavus5 h
Külmutusvõimsus (kg/24 h)15 kg / 24h
InfoekraanJah
Külmiku juhtimineVäline
No FrostJah
Jahekapi maht (L)389 L
Sügavkülmiku maht (L)225 L
Vee- ja jäämasinvee- ja jäämasin veeühendusega
Riiulite materjalTugevdatud klaas
PudeliriiulJah
Riiulite arv jahekambris3
Köögiviljasahtleid2
Sahtlite / riiulite arv sügavkülmikus2 / 3
LED-valgustusJah
Vahetatav uksepoolsusEi
Avatud ukse alarmJah
EriomadusedFamily Hub, WiFi, SmartThings
 

Naudi head elu
FAMILY HUB™
Rikasta kodust pereelu Family Hub™ võimalusega. Family Hub aitab toitu kasutada ja osta efektiivselt ning juhib nutiseasdmeid. Samuti saab kuulata muusikat, vaadata telerit* ning kasutada sisseehitatud või teisi rakendusi oma nutitelefonil**. See pakub isegi lõbusaid viise, kuidas jagada sõnumeid, pilte, videod, informatsiooni ja päevaplaane.
Naudi head elu
* Sobivad telerid: 2015-2017 Smart TV mudelid: J/K/MU6400 seeria või uuem, 2018 Smart TV mudelid: NU7400 seeria või uuem, 2019 Smart TV mudelid: Q60R seeria või uuem, 2020-2021 Smart TV mudelid: Q70 seeria või uuem ning elustiilitelerid (The Frame, The Serif, The Sero – välja arvatud The Frame 32"). Palun vaata samsung.ee veebilehel uute telerite sobivust. Kui Samsung TV tarkvara muudetakse, ei pruugi see funktsioon töötada.** Sobib kõikide suuremate rakendustega Samsung Galaxy S6 mudelitel või uuematel, millel on vähemalt Android 8.1.*** Tarkvarauuendused on saadaval (teenuse poliitika võib igal hetkel etteteatamata muutuda).
Vaata ükskkõik kust, mis on külmikus
VAATA SISSE
Vaata ükskkõik kus ja ükskõik millal, mis on su külmiku sees, kasutades nutitelefoni või külmiku koduekraani. Vaata sisse (View Inside) funktsiooni sisemised kaamerad* näitavad, mis toit on külmkapis olemas, et saada kiire ülevaade külmiku ust avamata või poes sisseoste tegemas. Samuti saab luua poenimekirju, memosid või meeldetuletusi.
Vaata ükskkõik kust, mis on külmikus
*Kaameraobjektiivi täpsustus mudeli kaupa: RS6HA8891**, RS6HA8880** koos ühe ülilainurkobjektiiviga.
Valmista lihtsasti pere lemmiktoite
TOIDUPLANEERIJA JA KIIRE PLAAN
Valmista lihtsamini oma pere lemmiktoitu. Kasutades AI abi ja toidu profiili koostamist, aitab retseptide (Recipes) rakendus mõista sinu vajadusi ning pakub maitsvaid retsepte koos lihtsa valmistamisjuhendiga. Nädala toiduplaneerija (Meal Planner) soovitab roogasid igapäevaseks valmistamiseks sinu eelistuste ja külmikus oleva toidu põhjal.
Valmista lihtsasti pere lemmiktoite
※ Näidatud pildid võivad tegelikust tootest erineda.
Osta tõhusamalt ja vähenda prügi tekkimist
POENIMEKIRI E-POES
Planeeri sööke ning osta vajalikud toiduasjad poenimekirja (Shopping List) rakendusega. Lisa soovitud tooted või koostisosad ühe puudutuse või häälkäsklusega nimekirja. Seejärel lisa need ostukorvi oma eelistatud e-poes*. Või kui oled nimekirja sünkrooninud oma telefoni, saad seda ka poes kohapeal vaadata.
Osta tõhusamalt ja vähenda prügi tekkimist
Lihtsasti leia ja kasuta soovitud retsepte
NUTIRETSEPTID
Valmista neid toite, mida su pereliikmed armastavad. Retseptide (Recipes) rakendus pakub sulle meeldivad ja maitsvad retsepte koos lihtsa valmistusjuhendiga ning saadab ahjule sobiva programmi*. Samuti leiad uusi retsepte kiiresti, kasutades erinevaid otsivõimalusi või küsides Bixbylt ning salvestades oma lemmikud.
Lihtsasti leia ja kasuta soovitud retsepte
*Töötab koheselt kui ühendatud ahjul on Smart Control juba sisselülitatud. Kui Smart Control on välja lülitatud, saadetakse ainult sätete informatsioon. See funktsioon on saadaval Suurbritannias.
Soovitab optimaalsed nutiahju sätted
RETSEPT AHJU
Säästa toitu valmistades aega ja pingutist. Kasutades Retsept ahju (Recipe to Oven) funktsiooni, soovitab Family Hub retsepte nutiahjule* ning jälgib küpsetamist. Nutiretseptide all vajuta retsepti peale ning klikka "Saada ahju" (Send to Oven) nupule ning see soovitab nutiahjule küpsetamiseks parima programmi ja temperatuuri.

* Sobivad seadmed: NV6300 / NQ6300.
Lakkamatu muusika & meelelahutus igal ajal
TUNEIN / SPOTIFY / AMAZON MUSIC (MUUSIKA JA RAADIO)
Täiusta kokkamisrõõmu ning lahuta peol inimeste meelt. Naudi sujuvat muusikat, kuulates oma lemmikplayliste, laule või artiste läbi Spotify või Amazon Music*. Või kuula lõppematut meelelahutust ülemaailmsetest raadiokanalitest, uudised, podcastid ning komöödiasõud TuneIn platvormil.
Lakkamatu muusika & meelelahutus igal ajal
*Amazon Music on saadaval Suurbritannias, Prantsusmaal, Saksamaal, Itaalias ja Hispaanias.
Vaata oma telefoni või telerit ning jätka kokkamist
SMARTVIEW (TELEFON/TELERI PEEGELDAMINE)
Vaata teleprogrammi või pääse ligi veebisisule. Kasutades lisavidinat, pääsed kiirelt ligi populaarsetele video voogedastuse või sotsiaalmeedia platvormidele. SmartView rakendus saab ühtlasi kuvada, mis on Samsung Smart TV* ekraanil ning saad vaadata ja juhtida üle miljoni rakenduse, mis su nutitelefonil saadaval on**.
Vaata oma telefoni või telerit ning jätka kokkamist
* Sobivad telerid: 2015-2017 Smart TV mudelid: J/K/MU6400 seeria või uuem, 2018 Smart TV mudelid: NU7400 seeria või uuem, 2019 Smart TV mudelid: Q60R seeria või uuem, 2020-2021 Smart TV mudelid: Q70 seeria või uuem ning elustiilitelerid (The Frame, The Serif, The Sero – välja arvatud The Frame 32"). Palun vaata samsung.ee veebilehel uute telerite sobivust. Kui Samsung TV tarkvara muudetakse, ei pruugi see funktsioon töötada.** Sobib kõikide suuremate rakendustega Samsung Galaxy S6 mudelitel või uuematel, millel on vähemalt Android 8.1.
Lihtne ligipääs veebilehtedele ja -teenustele
INTERNET
Pääse ligi oma lemmikutele veebiteenustele* ilma arvuti või mobiiliseadmeta. Kasutades Interneti brauserirakendust, saab vaadata veebisisu, nagu uudised, sotsiaalmeedia jpm. Samuti saab luua otsetee koduekraanile või salvestada populaarsete veebilehtede lingid, et neile kiiresti ligi pääseda.
*Külastatud veebilehed, mis ei ühti Web standardiga (HTML5), ei pruugi korralikult töötada. Või, sõltuvalt lehe teenuse poliitikast, ei pruugi mõne funktsioonid töötada.
Lihtne ligipääs veebilehtedele ja -teenustele
Jaga lihtsasti perekondlikke hetki ja uudiseid
Täiusta pereelu jagades uudiseid, sõnumeid, erilisi hetki ja nüüd ka pilte, videoid peretahvlil (Family Board). Kasuta koduekraani fotode ja videote jagamiseks, postita kleebiseid, joonista pilte, trüki või kirjuta käsitsi märkmeid, jaga päevaplaane ja veebilinke ning lisa isegi muusikamängija.

Saa koheselt kasulikku infot ja uudiseid
HOMMIKUNE ÜLEVAADE (ILM, TOIDU MEELDETULETUSED, KALENDER, UUDISED)
Ole kursis olulise infoga! Hommikune ülevaade (Morning Brief) näitab automaatselt ilmateadet, toidu meeldetuletusi ning kalendrit* külmiku ekraanil kokkulepitud ajal või ukse avanedes. Samuti saab selle aktiveerida kasutades Bixby häältuvastust. Lisaks näitab see viimaseid uudiseid.
*Personaalse kalendri kasutamiseks, nagu Google ja Microsoft kalender, tuleb need esmalt ühendada oma Samsung kontoga.
Saa koheselt kasulikku infot ja uudiseid
Ära iial unusta olulisi perekondlikke tähtpäevi
KALENDER
Veendu, et sa ei maga ühtegi perekondlikku sündmust maha. Kalendri (Calendar) rakenduses saad jagada ja vaadata pereliikmete kalendreid vaid hetkega. Saad uuendada sissekandeid külmikul või nutitelefonis ning sünkroonida päevaplaanid Google ja Microsoft kalendritega*. Nii ei unune ükski tähtpäev!
*Personaalse kalendri kasutamiseks, nagu Google ja Microsoft kalender, tuleb need esmalt ühendada oma Samsung kontoga.
Ära iial unusta olulisi perekondlikke tähtpäevi
Ole lihtsasti perega ühenduses
MEMO, TO-DO, GALERII
Naudi lõbusat ja efektiivset viisi, kuidas oma perega suhelda. Kasuta memo, to-do ja galerii (Memo, To-do, Gallery) rakendusi, et kiiresti jagada memosid, tööde nimekirju, juhiseid, päevaplaane ja pilte. Kui keegi astub külmiku lähedusse, hakkab koduekraan tööle ning on kohe näha, kes mida on öelnud ja mis teate jätnud.
Ole lihtsasti perega ühenduses
Las sõrmed räägivad sinu eest
TAHVEL
Väldi mässamist pliiatsi ja paberi otsimisel ning jäta personaalne sõnum oma pereliikmetele. Tahvli (Whiteboard) rakenduses saad sõnumeid lihtsalt luua kasutades näppe pildi joonistamiseks või käsitsi teksti kirjutamiseks. Kasutada saab ka emotikone ning vastused saab lihtsasti sõnumi juurde lisada.
Las sõrmed räägivad sinu eest
Õpi midagi põnevat iga päev
MÄLUMÄNG
Hoia oma pere informeertitud ja lõbusana iga päevaste faktide ja mälumänguga. Mälumängu (Trivia) funktsioon kuvab hulganisti kasulikku infot. See näitab inspireerivaid üritusi ja sõnu, põnevaid ajaloolisi fakte ning ebatavaliste sõnade tähendusi. Päevaküsimus annab kõigile mõtlemist!
Õpi midagi põnevat iga päev
Nutikam kodujuhtimine
SMARTTHINGS
SmartThings* teeb sinu kodu nutikamaks. Kasutades oma häält või puudutades ekraani, saab lihtsasti kontrollida erinevaid nutiseadmeid. Näiteks lülitada neid sisse/välja, muuta seadeid, koordineerida tegevusi ning piirata aku kasutust. Samuti saab selle vidinaga vaadata kuni 6 kaamerat oma kodus.
Nutikam kodujuhtimine
*Saadaval Android ja iOS seadmetele. Vajalik on Wi-Fi ühendus ja Samsung konto olemasolu. SmartThings Video on saadaval Suurbritannias, Prantsusmaal, Saksamaal, Itaalias, Poolas ja Hollandis.
Vaata, mis igas toas toimub
SMARTTHINGS KAAMERA
Vaata lihtsasti, mis sinu kodus toimub SmartThings kaamera (SmartThings Cams) rakendusega, mis ühildab sobivad Wi-Fi ühendusega videokaamerad*, nii näed oma kodu erinevaid kohti külmiku koduekraanil. Kui sul on installitud 360-kraadine kaamera, saab ka kaameranurka sättida ja kogu tuba näha.

Naudi veel intelligentsemat eluviisi
BIXBY
Kasutades Bixbyt* Samsung Galaxy nutitelefonidel, on elu palju lihtsam ja tõhusam. Lihtsalt ütle, mida tahad teha ning Bixby teeb selle ära, alates äratuskella panekust retseptisoovitusteni. See isegi kohandub sinu vajadustest läthuvalt, õppides sinu rutiini ja eelistusi, olles iga kord rohkem abiks.
Naudi veel intelligentsemat eluviisi
*Bixby on Samsungi tehisintellekti (AI) bränd / Internet of Things (IoT) häälkäsklustega assistent. *Igas riigis toetab Bixby erinevaid keeli. Bixby on saadaval inglise, prantsuse, saksa, itaalia ja hispaania keeles. Kõiki aktsente, dialekte ja väljendeid ta ei tuvasta. Bixby kaudu häälkäsklustega juhtivate funktsioonide loend täieneb jätkuvalt. Mobiilifunktsioonid, mis ühilduvad Samsung Galaxy 8 seeria või uuemaga ja Bixby funktsioonidega. Bixby funktsioonide täielikuks kasutamiseks on vajalik Samsungi kontole sisselogimine ja andmevõrk (Wi-Fi või Interneti ühendus). Voice Assistanti teenused võidakse igal ajal peatada või katkestada.
Helista ja vasta kõnedele käed-vabalt
BLUETOOTH KÕNE
Helista või vasta kõnedele kokkamise ajal nii, et telefoni hoidma ei pea. Kasutades Bluetooth ühendust, saab külmiku sujuvalt sinu nutitelefoniga ühendada*. Nii saad lihtsasti telefonile vastata või inimestele helistada vaid oma häält kasutades. Samuti on nii väiksem risk telefoni maha kukkumiseks või kahjustamiseks kleepuvate sõrmedega.
Helista ja vasta kõnedele käed-vabalt
*Häälkäsklusega kõnesid vastu võtta on võimalik kõikide nutitelefonidega, ent helistada saab vaid Samsung Galaxy nutitelefonidega.
Vaata köögist, kes on ukse taga
KELL
Kella (Ring) rakendusega näed köögist ära, kes ukse taga on. Kui keegi vajutab uksekella* või äratab liikumisanduri, saad teate Family Hub ekraanile. Video ukse taga seisjast ilmub ekraanile ning nendega saab läbi ekraani suhelda.
Vaata köögist, kes on ukse taga
*Sobitub järgmiste uksekelladega: Ring Video Doorbell Elite /Ring Video Doorbell Pro with Chime Pro / Spotlight Cam Mount / Spotlight Cam Wired / Stick Up Cam Battery / Video Doorbell / Video Doorbell 2 / Video Doorbell 3 / Video Doorbell Pro.
PILDIGALERII 

  • Gallery image 1 of 14
  • Gallery image 2 of 14
  • Gallery image 3 of 14
  • Gallery image 4 of 14
  • Gallery image 5 of 14
  • Gallery image 6 of 14
  • Gallery image 7 of 14
  • Gallery image 8 of 14

Anna hinnang

Nimi:


Hinnang: Märkus: HTML kood ei ole lubatud!

Hinne: Halb           Hea

Sisestage pildil nähtav kontrollkood:



Kodumasinakeskus @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper