Kuivati Miele (8 kg) TSD363WP

Kuivati Miele (8 kg) TSD363WP

Kuivati Miele (8 kg) TSD363WP

Kuivati Miele (8 kg) TSD363WP

Kuivati Miele (8 kg) TSD363WP
Kuivati Miele (8 kg) TSD363WP
Kategooriad
Eripakkumised
Kuivati Miele (8 kg) TSD363WP

Kuivati Miele (8 kg) TSD363WP


970.92€
KM-ta: 795.83€
Kuumakse al. 32.53 EUR Tootja: Miele
Tootekood: TSD363WP
Saadavus: Küsi tarneaega
Kogus:  
      



Maksmine

Meie e-poes on võimalik tasuda ülekandega, sularahas, ESTO järelmaksuga.

14 päevane tagastusõigus

Kauba saate tagastada 14 päeva jooksul

Esita päring

Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
Kuivati
kuivati tüüp kondenseeriv
paigaldusmeetod eraldiseisev
energiakulu  224 kWh/aastas
energiaklass A++
kondenseerimise tõhusus A
maksimaalne kuivatamise kogus 8 kg
tsükli kestus  170 min.
Funktsioonid
kuivatusprogrammid kiire kuivatus, puuvillane, särgid / pluusid, villase kuivatus, voodipesu, impregreerimine
lisakuivatusprogrammid puuvilla säästuprogramm, kerge hooldus, õrn pesu, soe tuulutus
funktsioonid filtri puhastuse näidik, kahesuunaline trumli liikumine, sisevalgustus, viitstart
Mõõtmed
laius 59,6 cm
kõrgus 85 cm
sügavus 64,3 cm
kaal 58 kg
Üldised parameetrid
valmistatud Saksamaa
juhtpaneeli keel saksakeelne
displei jah
müratase 66 dB
eriomadused EcoDry tehnoloogia, Perfect Dry, FragranceDos, järelejäänud aja näidik, integreeritud kondensvee ärajuhtimine, AddLoad, hooldusvaba soojusvaheti, kortsukaitse, eelvarustatud süsteemi Miele@Home jaoks, MobileControl, WiFiConn@ct, PIN-koodiga lukk, mahuti tühjendamise märgutuli, optiline liides
värvus valge
tootja Miele
• Sääst kogu kuivati tööea jooksul – EcoDry-tehnoloogia
• Lõhnav pesu, nii nagu teile meeldib – FragranceDos
• Parim kaitse toale ja mööblile – parim kondenseeriv mõju
• Sõrmeotsaga lihtne juhtimine – DirectSensor
• Miele@home võimaldab Miele koduseadmed võrku ühendada. Nii saad seadmeid seadmepõhiselt mobiilse lõppseadme ja rakenduse abil mugavalt juhtida ja kontrollida
Mugav ebemefilter
Aruka Miele ebemefiltriga pääsed igaveseks tüütutest tupsudest. Ebemefilter on ka väga mugav. Kui kuvatakse teade "Puhastage õhuteed"", saab Miele ebemefiltri lihtsalt ettepoole tõmmates eemaldada. Eriti sile sõelpind muudab puhastamise meeldivalt lihtsaks. Ebemefilter ja pesu ei puutu kunagi kokku – nii püsib pesu alati pusavabana.

Miele@home
Nutikalt võrgus: meie uuendusliku süsteemiga Miele@home kasutad oma Miele seadmete potentsiaali täiel määral ja muudad oma argipäeva veel nutikamaks. Kõiki nutikaid Miele koduseadmeid saab mugavalt ja turvaliselt võrku ühendada. Käsitsemine on hõlbus – kas rakendusega Miele@mobile, hääljuhtimise teel või olemasolevatesse nutika kodu lahendustesse integreerimisega. Võrku ühendatakse koduse WiFi-ruuteri ja Miele pilve kaudu.

AddLoad
Kas teksad, pluus või vaid üks sokk: tänu funktsioonile AddLoad saad lisada ununenud pesu paindlikult ka pärast programmi käivitumist – seda kuni vahetult programmi lõpuni. Käsitsemine on lihtne: vajuta nuppu Start / pesu lisamine ja programm peatub. 

Viitstart ja mahaloenduri indikaator
Viitstardiga saad vabalt valida, millal järgmine kuivatiprogramm peaks käivituma. Eriti kasulik on see siis, kui soovid kasutada elektrivoolu öötariifi või kui programm peab lõppema kindlaks ajaks, nt kui tuled töölt koju. Võid programmi käivituse programmeerida kuni 24 tundi ette. Peale selle näed ekraanilt, millal käimasolev programm lõpetab.

Wash2Dry
Maksimaalne kasutusmugavus: tänu uuele võrku ühendamise funktsioonile Wash2Dry saadab pesumasin pärast pesuprotsessi andmed kuivatile. See kasutab automaatselt Sinu pesu jaoks sobivat programmi. Sa pead selle vaid ümber laadima, kuivati sisse lülitama ja valima Wash2Dry. Nii kuivatatakse Sinu tekstiile alati optimaalselt – ükskõik, kas teksasid või päevasärke. Kasutamiseks peavad seadmed olema registreeritud kodusesse WiFi-võrku. 

Miele kõrgeim kvaliteet pika kasutusea heaks
Kõrgeimatele kvaliteedinõuetele vastamiseks kontrollib Miele oma seadmeid arendusjärgus intensiivsetes püsivuskatsetes.

Parim kondenseerimismõju
Tähtis trummelkuivati kvaliteedikriteerium on tihendatus. Mida vähem niiskust-soojust seadme kuivatusõhust paiskub, seda suurem on kondenseerumistõhusus. Peale selle on suur niiskusekadu kinnistes ruumides ebameeldiv - seintel võib kondensatsioonivesi tekitada hallituset ja kahjustada ehitist. Miele trummelkuivatiga saavutad parima tihedusväärtuse ja seeläbi kõrgeima kondenseerumistõhususe klassi.

EcoDry tehnoloogia
Miele EcoDry tehnoloogia tagab Sulle püsivalt madala energiakulu ja lühikesed kuivatamisajad. Tänu patenteeritud Miele filtrisüsteemi ja hooldusvaba soojusvaheti efektiivsele koostööle pole ebemetel mingit võimalust soojusvahetit kahjustada ja seeläbi seadme võimsust pikapeale nõrgendada.

Ooteajaga soojusvaheti
Miele soojuspumbakuivatis kaitstakse soojusvahetit tõhusa filtrisüsteemiga, mistõttu ei ole seda vaja puhastada. Nii tagatakse jätkuvalt väike energiatarbimine seadme kogu tööea jooksul.

Kortsumiskaitse
Kui tekstiile kohe programmi lõppedes välja ei võeta, siis tagab kortsumisvastane kaitse pesu regulaarse kohevdamise ja kortse ei teki.

Soojuspumbatehnoloogia
Soojuspumbaga kuivatid on eelkõige tuntud oma kõrge energiatõhususe poolest. Tänu sellele kuivatavad nad Sinu pesu eriti säästlikult. Soojuspumbatehnoloogia madalamad temperatuurid hooldavad aga ka Sinu pesu väärtuslikke kiude. Seega saab mugavalt kuivatada ka õrnu kangaid.

Anna hinnang

Nimi:


Hinnang: Märkus: HTML kood ei ole lubatud!

Hinne: Halb           Hea

Sisestage pildil nähtav kontrollkood:



Märksõnad: Kuivati, Miele, TSD363WP
Kodumasinakeskus @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper