Kombikülmik Liebherr CNSFD5703-22

Kombikülmik Liebherr CNSFD5703-22

Kombikülmik Liebherr CNSFD5703-22

Kombikülmik Liebherr CNSFD5703-22

Kombikülmik Liebherr CNSFD5703-22
Kombikülmik Liebherr CNSFD5703-22
Kategooriad
Eripakkumised
Kombikülmik Liebherr CNSFD5703-22
Kombikülmik Liebherr CNSFD5703-22 Kombikülmik Liebherr CNSFD5703-22

Kombikülmik Liebherr CNSFD5703-22


799€
KM-ta: 654.92€
Kuumakse al. 26.15 EUR Tootja: Liebherr
Tootekood: CNSFD5703-22
Saadavus: Küsi tarneaega
Kogus:  
      



Maksmine

Meie e-poes on võimalik tasuda ülekandega, sularahas, ESTO järelmaksuga.

14 päevane tagastusõigus

Kauba saate tagastada 14 päeva jooksul

Esita päring

Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
Liebherri külmik toob turuvärskuse otse koju tänu EasyFresh sahtlile, mis hoiab köögiviljad ja puuviljad optimaalses seisukorras. NoFrost tehnoloogia  hoiab külmiku jäävabana ja vähendab vajadust käsitsi sulatamise järele. Puutetundlik ekraan ja BLUPerformance muudavad seadme kasutamise lihtsaks ja energiasäästlikuks. 

• Kiirkülmutus ja -jahutus kiireks ja tõhusaks toidu säilitamiseks 
• Peorežiim – jääkülmad joogid ja jääkuubikud
• Öörežiim – hämardatud valgustus ja vaikne töö
• Elektrikatkestuse alarm – toidu kaitse elektrikatkestuse korral
EasyFresh
Turu-värskuse garantii oma kodus on meie EasyFresh-sahtel. Olgu selleks siis pakendamata köögiviljad või puuviljad - see tagab kõigele optimaalse hoiustamise. Tänu õhukindlale sulgumisele põhjustab toit sahtli niiskuse tõusu. See hoiab toitu pikka aega värskena.

NoFrost
Sügavkülma avades soovid näha külmutatud toitu ja kindlasti mitte jääd. NoFrost kaitseb sügavkülmiku sektsiooni soovimatu jäätumise eest, mis tarbib palju energiat ja võib olla kulukas. NoFrost tähendab, et sügavkülmiku sulatamine pole enam tüütu ja aeganõudev ning on rohkem aega muude asjade jaoks.

Puutetundlik ekraan
Sõrmeotsaga juhtimine: puuteekraan võimaldab Sinu Liebherri hõlpsat ja intuitiivset kasutamist. Kõik funktsioonid on ekraanil selgelt paigutatud. Näiteks õrnalt sõrmega koputades saad hõlpsalt valida funktsioone või kontrollida oma külmiku hetketemperatuuri.

BLUPerformance
Kas Sinu külmik peab olema võimas ja mugav, aga samas ka jätkusuutlik? Kui jah, siis sobib Liebherr Sulle ideaalselt. Meie BluPerformance'i tehnoloogia muudab selle tõeliselt universaalseks. See pakub tohutut mahtu ja jahutusvõimsust, kuid tarbib ka väga vähe energiat. Ja mis peamine - Sa ei kuule peaaegu midagi. Sinu Liebherr on vaatamata oma jõudlusele äärmiselt vaikne.

Kiirkülmutus 
Kas soovid oma värsket toitu külmutada vitamiine säilitaval viisil? Aktiveeri lihtsalt SuperFrost - ja sügavkülm suurendab selle jahutusvõimsust. Sel viisil püsib temperatuur külmutamata toiduainete sisse asetamisel ühtlasena. SuperFrost on ka energiasäästlik: kui Sa ei lülita funktsiooni käsitsi välja, deaktiveerub see ise automaatselt 65 tunni möödudes.

Kiirjahutus
Kas soovid, et Sinu külmkapp hoiaks optimaalset temperatuuri, isegi kui oled just päikese käes soojendatud turult sisseoste teinud? See kehtib SuperCooli puhul. Pärast aktiveerimist suurendab Sinu Liebherr oma jõudlust, kuni värske toit on sama jahe kui ülejäänud külmiku sisu. Seejärel lülitub SuperCool automaatselt välja - hiljemalt 12 tunni pärast.

Variospace
Otsid kohta, kus mitmekorruselist jäätisetorti kuni suvepeoni turvaliselt hoida? Sinu Liebherri sügavkülmikuga pole probleeme: see teab, et mõnikord vajad lihtsalt rohkem ruumi. Tänu VarioSpace'ile saad üksikud sügavkülmiku sahtlid lihtsalt eemaldada – ja voilà: siin on Sinu eriti suur hoiuruum!

PowerCooling süsteem
Kas soovid olla kindel, et külm jaotub Sinu külmkapis võimalikult ühtlaselt? Kui jah, siis vajad PowerCooling süsteemi. Ventilaator, mis on samaaegselt nii võimas kui vaikne - jaotab külma õhu tõhusalt kogu jahutusruumi.

Energia säästja
Kas soovid säästa energiat ja raha korraga? Sinu Liebherr aitab Sul seda teha energiasäästurežiimiga. Energiasäästja aktiveerimisel tõuseb standardtemperatuur kahe kraadi võrra. See tähendab, et Sinu Liebherr vajab veelgi vähem energiat - ja toit jääb värske.

EasyFresh, millel on integreeritud sahtlisiinid
Integreeritud sahtlisiinid koos väljatõmbetõkkega tagavad, et Sinu EasyFresh sahtel avaneb ja sulgub väga kergesti. Mugavust lisav eelis: siinid sulgevad sahtli usaldusväärselt. See tähendab, et jahutatud toiduained on alati säilitatud optimaalsetes tingimustes.

Mugav klaasriiulite kõrguse reguleerimine
Kas Sul on vaja suur konteiner külmikusse mahutada? Kui jah, siis lihtsalt reguleeri klaasriiulite sisestamise kõrgust. Mugav kõrguse reguleerimine tähendab, et seda saab teha kiiresti ja individuaalselt – isegi riiulitel hoiustatud toiduainetega.

Peorežiim
Nüüd oled valmis külaliste tulekuks, sest ka Sinu Liebherr on peomeeleolus. Niipea, kui lülitad PartyMode'i sisse, pakub see usaldusväärselt jääkülmi jooke ja täiendavat osa jääkuubikuid. PartyMode aktiveerib sellised funktsioonid nagu SuperCool ja maksimaalne jää tootmine. 24 tunni pärast naaseb Liebherr automaatselt tavapärasesse režiimi.

Ekraanilukk
Valgustatud ekraan on laste magnet – seda teab ka Sinu Liebherr. Sellepärast on külmikul ekraanilukk. See tagab, et Sinu külmiku sätteid ei muudeta tahtmatult. Loomulikult saad ekraaniluku ka lihtsalt välja lülitada.

Öörežiim
Sinu Liebherr soovib, et Sul oleks hea uni  ja hoolitseb selle eest, et Sind ei häiritaks. Seda seetõttu, et öörezimis lülitab see kõik helid ja müra välja. Ka sisevalgustus hämardub, nii et öösel külmkapi avamisel tervitab Sind pehme valgus. Öörežiimi saad programmeerida määratud kellaaegadel automaatselt sisse ja välja lülituma.

Elektrikatkestuse alarm
Sinu Liebherr on Sinu toidu tõeline kaitseingel. Elektrikatkestuse korral annab see usaldusväärselt signaali. Seda mitte ainult ei kuule, vaid ka näed. Ekraan näitab kõrgeimat külmutuskambris saavutatud temperatuuri. 

Terasviimistlus
Kas sa armastad oma köögis elegantsust? Kui jah, siis SteelFinish pinnaga Liebherr on just Sinu jaoks. Vertikaalse harjatud efektiga materjal näeb välja väga sarnane roostevaba terasega, on vastupidav ja kergesti puhastatav. Hõbedast värvi värvitud küljeseinad täiendavad elegantset välimust ideaalselt.

Puhkuserežiim
Kas lähed ära? Miks mitte siis saata ka oma Liebherr puhkusele? Puhkuserežiimis on ventilaator ja SuperCool välja lülitatud ning Sinu külmkapp seadistab temperatuuri +15 ° C-ni. See säästab elektrit, kuid hoiab siiski ära ebameeldiva lõhna. Sügavkülm jääb muidugi sisselülitatuks. Kui oled koduteel, saad rakenduse kaudu puhkuserežiimi välja lülitada. See tähendab, et Sinu Liebherr on Sind koju tervitades sama värske kui tavaliselt.

Pudeli taimer 
Kas oled seda varem teinud? Asetanud pudeli veini jääkambrisse, nii et see kiiresti jahtuks - ja unustanud selle. BottleTimeriga ei juhtu seda enam kunagi: see tagab eriti kiire jahutuse, aktiveerides SuperFrosti. Niipea kui pudel on saavutanud optimaalse temperatuuri, tuletab Liebherr Sulle rakenduse kaudu meelde, et võtaksid selle jääkambrist välja.

Ruumi küpsetusplaadile
Kas soovid kodus küpsetatud puuviljakooki värskena hoida? Või äkki pitsa, mida hiljem edasi küpsetada? Kui jah, siis libista lihtsalt oma küpsetusplaat külmikusse - selles on piisavalt ruumi küpsetusplaadi jaoks. Tõeliselt mugav  küpsetusplaati sisse ja välja libistada, kui uks on avatud 90° nurga all.

Sulgemisabiline
Sulge uks! Liebherri puhul võid olla kindel, et uks on alati kindlalt suletud: Sulgemisabiline hoiab ära väikese prao avatuks jäämise, kui sulged külmiku ukse pisut liiga pehmelt või liiga kõvasti. See tagab, et Sinu toitu hoitakse alati ohutult ja säilib optimaalne säilivusaeg.
  • Külmik

    paigaldusmeetoderaldiseisev
    külmiku liikkülmik
    sügavkülmal tärne[ * ] * * * 
    külmapidavus20 h
    energiaklassD
    külmutusvõimsus10 kg / 24 h
    kliimaklassSN-T
    jahekambri sulatusmeetodautomaatne 
    sügavkülmkambri sulatusmeetodautomaatne 
    energiakulu203 kWh/aastas
    funktsioonidkiirjahutus  , kiirkülmutus  , eraldi reguleeritavad jahutusringlused, energiasäästurežiim, puhkuse reziim, NoFrost  , lahtise ukse alarm
    lisafunktsioonidEasyFresh, LED-valgustus, peorežiim, ööreziim, pudeli taimer, sulgemisabiline
    veeühenduspuudub
    vahetatav uksepoolsusJah
    sügavkülmkambri paigutusalumine
  • Üldised parameetrid

    displeipuutetundlik
    elektrooniline juhtimineJah
    komplektisPuhta õhu aktiivsöefilter, munarest
    müratase35 dB
    tootjaLiebherr
    ukse käelisusparema käega avanev 
    värvhõbedane
    energiamääruse number2019/2016
    õhus leviva müra klassB
  • Mõõtmed

    üldmaht371 L
    jahekambri maht268 L
    sügavkülmkambri maht103 L
    kõrgus201,5 cm
    laius59,7 cm
    sügavus67,5 cm

Anna hinnang

Nimi:


Hinnang: Märkus: HTML kood ei ole lubatud!

Hinne: Halb           Hea

Sisestage pildil nähtav kontrollkood:



Kodumasinakeskus @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper