Sügavkülmik Liebherr FNC7277-20

Sügavkülmik Liebherr FNC7277-20

Sügavkülmik Liebherr FNC7277-20

Sügavkülmik Liebherr FNC7277-20

Sügavkülmik Liebherr FNC7277-20
Sügavkülmik Liebherr FNC7277-20
Kategooriad
Eripakkumised
Sügavkülmik Liebherr FNC7277-20
Sügavkülmik Liebherr FNC7277-20

Sügavkülmik Liebherr FNC7277-20


1 551€
KM-ta: 1 271.31€
Kuumakse al. 50.75 EUR Tootja: Liebherr
Tootekood: FNC7277-20
Saadavus: Küsi tarneaega
Kogus:  
      



Maksmine

Meie e-poes on võimalik tasuda ülekandega, sularahas, ESTO järelmaksuga.

14 päevane tagastusõigus

Kauba saate tagastada 14 päeva jooksul

Esita päring

Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
• BLUPerformance 
• "Puuduta ja libista" ekraan
• EasyOpen ja sulgemisabiline
• EasyTwist Ice
• Ülivaikne 
• LED sügavkülmiku valgustus
NoFrost
Sügavkülma avades soovid näha külmutatud toitu ja kindlasti mitte jääd. NoFrost kaitseb sügavkülmiku sektsiooni soovimatu jäätumise eest, mis tarbib palju energiat ja võib olla kulukas. NoFrost tähendab, et sügavkülmiku sulatamine pole enam tüütu ja aeganõudev ning on rohkem aega muude asjade jaoks.

Touch & swipe ekraan 
Tänu Touch & Swipe ekraanile saad oma külmkappi kasutada intuitiivselt ja lihtsalt. Vali lihtsalt puudutades ja libistades värviliselt ekraanilt funktsioon nagu SuperCool. Temperatuuri saab reguleerida sama lihtsalt. Ja mis siis, kui Sa ei kasuta ekraani aktiivselt? Noh, see näitab siis tegelikku temperatuuri.

BLUPerformance
Kas Sinu külmik peab olema võimas ja mugav, aga samas ka jätkusuutlik? Kui jah, siis sobib Liebherr Sulle ideaalselt. Meie BluPerformance'i tehnoloogia muudab selle tõeliselt universaalseks. See pakub tohutut mahtu ja jahutusvõimsust, kuid tarbib ka väga vähe energiat. Ja mis peamine - Sa ei kuule peaaegu midagi. Sinu Liebherr on vaatamata oma jõudlusele äärmiselt vaikne.

EasyOpen
Kas oled seda varem teinud? Pärast kõigi ostude sügavkülma panemist meenub Sulle mõni toiduaine, mille oled unustanud – ja tuleb ust korralikult tõmmata, et see uuesti avada. Liebherriga ei pea Sa seda tegema. EasyOpen tähendab, et ust saab mugavalt ja lihtsalt avada mitu korda järjest.

Sulgemisabiline
Sulge uks! Liebherri puhul võid olla kindel, et uks on alati kindlalt suletud: Sulgemisabiline hoiab ära väikese prao avatuks jäämise, kui sulged külmiku ukse pisut liiga pehmelt või liiga kõvasti. See tagab, et Sinu toitu hoitakse alati ohutult ja säilib optimaalne säilivusaeg.

EasyTwist Ice
Olgu selleks suvepäev või pidu: tänu EasyTwist Ice'ile saad kiiresti ja lihtsalt valmistada jääkuubikuid – ilma fikseeritud veeühenduseta. Lihtsalt täida paak veega, lase sellel külmuda ja seejärel vabasta valmis jääkuubikud lihtsa liigutusega – oledki valmis jahedaid jooke serveerima. EasyTwist Ice'i on lihtne puhastada ja see tagab alati hügieenilise jääkuubikute valmistamise.

LED-sügavkülmiku valgustus 
LED-sügavkülmiku valgustus tagab, et Sinu sügavkülma sahtlid on meeldivalt valgustatud. See muudab soovitud toidu leidmise veelgi lihtsamaks. Energiasäästlik LED-seade on ruumi kokkuhoiuks paigaldatud elegantselt sahtlite kohale.

Oleku kuva
Kas soovid kontrollida, et Sinu seadmega on kõik korras? Seadme ekraani olekunäidik annab sellest väga kiiresti, visuaalselt ja kuuldavalt teada. Sinine tuli näitab, et kõik on korras. Kui olek on midagi muud kui OK, süttib ekraan punaselt ja vilgub. Kõlab ka hoiatustoon.

Mugava kaldega sahtel
Sügavkülmiku ülemine sahtel on sageli pisut salapärane, sest Sa lihtsalt ei näe, mis seal üleval on. Sahtli lihtne kallutusfunktsioon võimaldab seda avamisel allapoole kallutada. See annab Sulle kogu aeg täieliku ülevaate. See muudab ka külmutatud toiduainete lisamise ja eemaldamise lihtsamaks. Ja väljatõmmatav tõkesti tagab, et sahtel ei kukuks välja.

Keeleseadistused 
Nüüdsest saad Sina ja Sinu Liebherr omavahel alati hästi läbi, sest see räägib Sinu keelt. See on võimalik tänu muudetavalt keele seadmele. Seadme käivitamisel vali lihtsalt ekraanil kuvatavast kaheteistkümnest keelest ja kasuta oma Liebherri valitud keeles. 

Energia säästja
Kas soovid säästa energiat ja raha korraga? Sinu Liebherr aitab Sul seda teha energiasäästurežiimiga. Energiasäästja aktiveerimisel tõuseb standardtemperatuur kahe kraadi võrra. See tähendab, et Sinu Liebherr vajab veelgi vähem energiat ja toit jääb värske.

Peorežiim
Nüüd oled valmis külaliste tulekuks, sest ka Sinu Liebherr on peomeeleolus. Niipea, kui lülitad PartyMode'i sisse, pakub see usaldusväärselt jääkülmi jooke ja täiendavat osa jääkuubikuid. PartyMode aktiveerib sellised funktsioonid nagu SuperCool ja maksimaalne jää tootmine. 24 tunni pärast naaseb Liebherr automaatselt tavapärasesse režiimi.

Kiirkülmutus 
Kas soovid oma värsket toitu külmutada vitamiine säilitaval viisil? Aktiveeri lihtsalt SuperFrost - ja sügavkülm suurendab selle jahutusvõimsust. Sel viisil püsib temperatuur külmutamata toiduainete sisse asetamisel ühtlasena. SuperFrost on ka energiasäästlik: kui Sa ei lülita funktsiooni käsitsi välja, deaktiveerub see ise automaatselt 65 tunni möödudes.

Ekraani lukustus
Valgustatud ekraan on laste käte käte jaoks nagu magnet ning seda teab ka Sinu Liebherr. Sellepärast on sellel ekraanilukk. See tagab, et külmkapi seadeid ei muudeta tahtmatult. Loomulikult võid ekraani lukustuse ka lihtsalt deaktiveerida.

Elektrikatkestuse alarm
Sinu Liebherr on Sinu toidu tõeline kaitseingel. Elektrikatkestuse korral toob see kuuldavale helisignaali. Alarmi mitte ainult ei kuule, vaid ka näed seda. Ekraanil kuvatakse sügavkülmas saavutatud kõrgeim temperatuur. Siiski, Sind ei hoiatata kunagi asjatult. Kui lühikese elektrikatkestuse ajal ei toimu kriitilist temperatuuri tõusu, ei hakka alarm tööle.

Pudeli taimer 
Kas oled seda varem teinud? Asetanud pudeli veini jääkambrisse, nii et see kiiresti jahtuks - ja unustanud selle. BottleTimeriga ei juhtu seda enam kunagi: see tagab eriti kiire jahutuse, aktiveerides SuperFrosti. Niipea kui pudel on saavutanud optimaalse temperatuuri, tuletab Liebherr Sulle rakenduse kaudu meelde, et võtaksid selle jääkambrist välja.

Külmaaku
Külmaakud muudavad end topelt kasulikuks - nii sise- kui välistingimustes. Sügavkülmas varustavad nad elektrikatkestuse korral mõnda aega külmutatud toitu külmaga Ja väljasõidul on nad Sinu toitu ja jooke jahutamas. SmartFrost mudelitel hoitakse neid ruumi kokkuhoiuks sügavkülmasektsiooni peal.

Sabbath režiim 
Sabbath režiimil on kõik tegevused puhkeasendis - see kehtib ka elektriseadmete kohta. Sinu Liebherr võtab seda arvesse. SabbathMode'is lülitatakse kogu külmiku valgustus välja, samuti kõik helid, müra ja ekraan. SabbathMode deaktiveeritakse 80 tunni pärast.

Sügavkülmiku rest 
Kas soovid, et külmutatud marjad oleksid pärast sulatamist värsked ja tugevad, ega muutuks kompotiks? Sügavkülmutusalus on ideaalne seda tüüpi õrnade toiduainete jaoks. Plastalusele laiali laotatuna külmuvad puuviljad ja ürdid kiiresti ilma muljumata. Külmutusaluse saad hõlpsalt sügavkülmikusahtlisse asetada ja uuesti eemaldada.
  • Külmik

    paigaldusmeetoderaldiseisev
    külmiku liiksügavkülmik
    sügavkülmal tärne[ * ] * * *
    külmapidavus19 h
    energiaklassC
    külmutusvõimsus19 kg / 24 h
    kliimaklassSN-T
    sügavkülmkambri sulatusmeetodautomaatne
    energiakulu178 kWh/aastas
    funktsioonidkiirkülmutus, energiasäästurežiim, lahtise ukse alarm, FrostProtect
    lisafunktsioonidLED-valgustus, EasyTwist-Ice, keele seadistused, peorežiim, ekraanilukk, Sabbath režiim
    veeühendusveepaak
    vahetatav uksepoolsusJah
    sügavkülmkambri paigutusalumine
  • Üldised parameetrid

    displeiTFT puutetundlik värviekraan
    elektrooniline juhtimineJah
    komplektis2 külmaakut, sügavkülmiku rest
    müratase35 dB
    tootjaLiebherr
    ukse käelisusparema käega avanev
    värvvalge
    energiamääruse number2019/2016
    õhus leviva müra klassB
  • Mõõtmed

    üldmaht363 L
    sügavkülmkambri maht363 L
    kõrgus185,5 cm
    laius69,7 cm
    sügavus76 cm
    kaal93,2 kg

Anna hinnang

Nimi:


Hinnang: Märkus: HTML kood ei ole lubatud!

Hinne: Halb           Hea

Sisestage pildil nähtav kontrollkood:



Kodumasinakeskus @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper