Integreeritav ahi Miele H7164B

Integreeritav ahi Miele H7164B

Integreeritav ahi Miele H7164B

Integreeritav ahi Miele H7164B

Integreeritav ahi Miele H7164B
Integreeritav ahi Miele H7164B
Kategooriad
Eripakkumised
Integreeritav ahi Miele H7164B

Integreeritav ahi Miele H7164B


1 540.25€
KM-ta: 1 262.50€
Kuumakse al. 51.48 EUR Tootja: Miele
Tootekood: H7164B
Saadavus: Küsi tarneaega
Kogus:  
      



Maksmine

Meie e-poes on võimalik tasuda ülekandega, sularahas, ESTO järelmaksuga.

14 päevane tagastusõigus

Kauba saate tagastada 14 päeva jooksul

Esita päring

Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
• Selge teksti ja puutetundliku juhtimisega ekraan - DirectSensor
• Lihtne puhastada tänu PerfectClean kattele
• Eriti kerge tainas ja pruunistatud koorik - Moisture plus
• Saavuta vaevata ideaalsed tulemused - automaatsed programmid
Kliimaküpsetus
Nii saavutate vaevata parimad tulemused: eri töörežiimidel saab lisada niiskust. Nii valmib seest õrn ja väljast maitsva koorikuga liha ning kohevad ja paraja pruunistusega leib ja saiakesed. Veel suurema mugavuse jaoks saate programmeerida aurupahvakute aja. Kliimaküpsetust kasutatakse ka eri automaatprogrammides.

Spetsiaalsed automaatprogrammid
Nii valmistate toitu alati edukalt: elektrooniliselt reguleeritavate programmidega saate paljusid toite mugavalt automaatselt valmistada. Ükskõik kas küpsetate kooki või linnuliha – te ei pea valima ei töörežiimi, temperatuuri ega kestust. Küpsusastme, näiteks liha oma saab individuaalselt seadistada.

Koduseadmete võrku ühendamine “Miele@home'iga”
Tänu koduseadmete võrgule loote endale uut vaba ruumi ning muudate oma argipäeva ohutumaks ja mugavamaks: eelsoojendage ahi kodust eemal olles või valige rakenduses “Miele@mobile” retsept ning kandke optimaalsed seadistused ühe puudutusega ahjule üle. Pakume teile spetsiaalselt välja töödatud funktsioone ja mobiiliga juhtimist – “Mielega” on teie käsutuses alati digitaalse mugavuse uusim tase.

Ukse sujuv liikumine - “SoftOpen” & “SoftClose”
Iga kord pilgupüüdja: tänu kavalale amortisatsioonimehhanismile suletakse ja avatakse uks muljetavaldavalt graatsiliselt. Ja seda kuni 90° – nii pääsete eriti mugavalt ja maksimaalselt vabalt ligi küpsetuskambris olevatele toiduainetele.

Lihtne ja selge - “MultiLingua”
Kasutusmugavus kõigile: ekraanil saab valida mitme keele vahel. Nii on tagatud arusaadav kasutamine, ka eri keeltes.

Ajafunktsioonid
Nii saate toidu soovitud kellaajaks vaevata valmis: seadistage lihtsalt käivitusaeg, lõpuaeg või küpsemisaeg. Küpsemine lõpeb automaatselt, kui programmeeritud valmistusaeg on möödunud. Paljudes olukordades pakub mugavust ka sisseehitatud taimer. Ning voolukatkestuse korral salvestatakse seadistatud kellaaeg u 150 tunniks.

Jahe esikülg – kuumaks läheb vaid toit.
“Miele” küpsetusahjusid jahutatakse ümbertringi. Nii jäävad juhtimis- ja tööala ning ümbritsev mööbel suhteliselt jahedaks. Mitmekordne paneelkonstruktsioon isoleerib tõhusalt küpsetusahju ukse, tagades ukse väliskülje madala temperatuuri ja sellest tuleneva ohutuse ning kaitse põletuste eest.

Energiatõhusus
Äärmiselt madal energiakulu: meie uute ahjude energiatõhususklass on A+. Sellega hoiate kokku palju energiat ning säästate keskkonda ja oma rahakotti.

PerfectClean
Ahju pealispind on PerfectCleaniga kaetud. Spetsiaalne pind on vähem kriimustustundlik ja seda on palju hõlpsam puhastada kui tavapäraseid roostevabast terasest küpsetuskambreid. PerfectClean-kihiga kaetud pinnad üllatavad suurepärase külgekõrbemist vältiva efektiga ja hõlpsa hooldusega: Juba küpsetamise ajal jääb nähtavalt vähem mustust küpsetuskambri seintele kinni.

CleanGlass-uks
Miele küpsetusahju ukse sisepind on täiesti lame – ei ühtegi nurka ega ranti. Tänu sellele on ukse puhastamine erakordselt kerge ja seda saab kasutada lisatööpinnana.

CleanSteel - Pinnatöötlus veatute teraspindade jaoks
Spetsiaalne pinnatöötlus: Miele roostevabast terasest seadmetel on eriti kvaliteetne “CleanSteel”-pind. Tänu sellele on pind väga hõlpsasti puhastatav ning eripuhastusvahendeid pole vaja. Sõrmejäljed? Need on “Miele” “CleanSteelil” peaaegu nähtamatud.
 
ahju energiaklass A+
ahju kuumutusmeetodid alumine kuumutus, elektrigrill, grill ventilaatoriga, kiirkuumutus, pöördõhk + grill, sulatamine, ventilaator, ülemine / alumine kuumutus
ahju maht 76 L
ahju temperatuur max. 300 °C
ahju tüüp elektriahi
displei Jah
energiakulu (tavaline) 1,05 kWh
energiakulu (ventilaatoriga) 0,71 kWh
kiirkuumutus Jah
varustus taimer, vaikselt sulguv uks
Üldised parameetrid
tootja Miele
komplektis PerfectClean"-kattega universaalplaat, PerfectClean"-kattega küpsetusplaat, PerfectClean-kattega küpsetus- ja praadimisrest, PerfectClean-kattega FlexiClip teleskoopsiinid (paar), PerfectClean-kattega eemaldatavad kinnitusrestid (paar), katlakivieemaldustabletid
eriomadused kliimaküpsetus, automaatprogrammid, küpsetusautomaatika, MultiLingua, programmeeritava ajaga aurutamine, toiduvalmistamise algusaja/lõpu/kestuse programmeerimine, tegeliku temperatuuri näit, minutilugeja, soovitud temperatuuri näit, helisignaal, kui soovitud temperatuur on saavutatud, soovitatav temperatuur, individuaalsed seadistused, Miele@home/MobileControl, RemoteService, WiFiConn@ct, CleanGlass uks, seadme jahutussüsteem jaheda esipaneeliga, turvaväljalülitus/kasutuslukk, Kellaaja sünkroniseerimine Wifi ühendusel
värvus roostevaba teras "CleanSteeliga"
Võimsus
tarbitav võimsus 3500 W
Mõõtmed
laius 59,5 cm
kõrgus 59,6 cm
sügavus 54,6 cm

Anna hinnang

Nimi:


Hinnang: Märkus: HTML kood ei ole lubatud!

Hinne: Halb           Hea

Sisestage pildil nähtav kontrollkood:



Märksõnad: Integreeritav, Miele, H7164B
Kodumasinakeskus @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper